7 DINGEN DIE JE NIET VERWACHT BIJ CAESAR EXPERTS

1. Successen moeten gevierd worden!

Bij Caesar maken wij altijd ruimte om successen te vieren. Jubilea, behaalde doelen en nieuwe klanten, het zijn allemaal redenen voor een bedankmomentje.

2. Grotere schermen dan je TV thuis!

Op kantoor zijn wij gestart met een test van 43 inch monitoren. Onze medewerkers werken vaak met uitgebreide rapportages en dat gaat met deze ‘Units’ heel goed.

3. Karten met de HoloLens, voor een rondje real life Mario Kart!

Opzoek naar het inzetten van nieuwe technologieën is een constante bezigheid bij Caesar. Zo hebben wij twee maal de HoloLens toegepast bij karten voor een nieuwe VR/AR ervaring. Het was een groot succes!

4. Micro pauzes met een PS4!

De toegevoegde waarde van micropauzes is onder andere het voorkomen van RSI. Nu kan je dit nog leuker maken met een fanatiek spelletje Fifa of Rocket League tegen jouw collega’s.

5. Nerf guns!

In de ochtend een kop koffie werkt goed voor de concentratie, maar belaagd worden door de receptionistes werkt beter! Het kan je zomaar overkomen bij het binnentreden van ons kantoor. U bent gewaarschuwd…

6. Choose your own device!

Wij werken het liefst op de manier waarop jij het liefste werkt. ‘Choose your own device’ is een van de manieren waarmee wij dit nastreven. De mogelijkheden en combinaties zijn erg divers zoals je ziet.

 

7. Wij verwelkomen nieuwe medewerkers met taart!

Deze maand zijn er totaal weer 10 Caesarianen bijgekomen (een mooie groep van medewerkers, stagiairs en afstudeerders). Dit moest natuurlijk goed gevierd worden met een echte ‘CaesarWelkomsTaart’! Ben jij de volgende die een stukje met ons mee-eet?

NIELS DE KONING 15 September 2017

Reageer op dit bericht