Skip to content

Werken bij Caesar Experts: Boy de Wit

Boy de Wit

In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vandaag is Boy de Wit aan de beurt! Boy heeft in 2016 zijn dienstverband bij Caesar Groep opgezegd om zich volledig te richten op het maken en geven van cursussen op ICT gebied met een focus op software ontwikkeling. Ruim 2 jaar geleden werd hij toch weer getrokken door het software development, waarna Caesar Experts hem begin dit jaar heeft ingehuurd om bij diverse klanten development, beheer en consultancy te doen op het gebied van Java ontwikkeling.

Boy werkt nu voor een klant waar optimalisatie en automatisering van bestaande processen centraal staat. Hij werkt in een team van negen medewerkers die verantwoordelijk zijn voor maar liefst vijf applicaties.
De doorontwikkeling van twee bestaande applicatie neemt Boy voor
zijn rekening.

Boy: “Een van de applicaties waar ik nu aan bouw heeft te maken met het opnemen van video- en geluidsopnames. Doorontwikkeling van deze applicatie is belangrijk om de samenwerking met ketenpartners te verbeteren en natuurlijk het werk van de klant te vergemakkelijken.”

Modernisering

Modernisering van de applicaties staat op de agenda maar een aantal applicaties werken nog met wat oudere technieken zoals bijvoorbeeld het Struts framework.

Boy: “Ik vind het werken bij mijn huidige klant vooral leuk omdat ik er echt impact kan maken als het gaat om procesverbetering. Door automatisering en een betere samenwerking met ketenpartners, kan mijn klant zich beter inzetten voor onze maatschappij.”

Trots 

Ondertussen heeft Boy er natuurlijk wat jaartjes op zitten bij Caesar Groep, ook als volwaardig medewerker. Daarom vroegen we hem ook even of er nog een project is, waar hij met trots op terug kijkt.

Boy: ”Naast dit project, ben ik ook enorm trots op het project bij een andere grote klant. Daar heb ik meegewerkt aan de nieuwe versie van hun mobiel bankieren app. Hierin heb ik onder andere het stukje gebouwd waarbij een gebruiker zijn profiel registreert en een foto maakt, zodat hij of zij daarmee de telefoon kan koppelen aan het account. Toen ik weg ging bij Caesar Groep werd deze app net gelanceerd.”

Werken bij Caesar

In de periode dat Boy bij Caesar Groep werkte, heeft hij ervaren dat alle medewerkers er echt bij horen. Boy: “Er wordt naar iedereen geluisterd en niemand is een nummertje. Caesar toont echt waardering naar haar medewerkers.”

Wil jij ook écht impact maken op opdrachten van onze klanten? Of ben je nieuwsgierig naar wat Boy precies bedoelt met die waardering voor onze Caesarianen? Onze vacatures vind je hier.

Ben jij een Java Expert?

Wil je ons bekroonde team versterken? Laat dan van je horen, we zijn altijd op zoek naar nieuw talent.