Progress

Traditionele Progress OpenEdge moderniseren?

Progress-expertise, projectuitvoering en beheer

Bijna iedere organisatie is bezig met een digitale transformatie. Of het nu gaat om het complete proces of alleen het toevoegen van slimme mobiele of Internet of Things-applicaties: de IT-omgeving moet worden gemoderniseerd om hier volop van te kunnen profiteren. Onze Progress-developers hebben de kennis en de tijd om je daarbij een handje te helpen. 

Ondersteunen door detacheren

Wij ondersteunen jouw IT team bij het realiseren, implementeren, beheren en moderniseren van in Progress OpenEdge ontwikkelde applicaties. Of we helpen mee de overstap te maken naar nieuwe software. Dat doen wij op basis van detachering of op projectbasis. 

 

Onze gecertificeerde Progress-developers blinken uit in maatwerk op het gebied van:

  • Traditionele OpenEdge-omgevingen
  • Moderniseren van bestaande omgevingen met Kinvey en Kinvey Studio.
  • Progress Corticon (Business Rules Management)

Is Progress nog van deze tijd?

Progress OpenEdge is een vertrouwde en robuuste omgeving waar jaren op is doorontwikkeld. Overstappen is kostbaar en bovendien kan dat bedrijfskritische processen stilleggen. Maar hoe ga je dan te werk als je wilt moderniseren? Daar hebben onze Progress-experts het antwoord op. Wij zorgen dat de gebaande paden begaanbaar blijven en meegaan met de tijd. Wil je toch overstappen? Dan denken wij met je mee en helpen je voorbereiden op de transitie.

Zij gingen je voor

Business Rules Management

Wij ondersteunen jou bij het inzichtelijk maken van de beslisregels binnen het bedrijfsproces. Vervolgens zorgen we ervoor dat deze eenduidig en centraal worden vastgelegd en beheerd. Zo werken we samen aan flexibiliteit, overzicht en het verhogen van de consistentie. Dit doen wij op basis van Progress Corticon. Wij maken het mogelijk om regels te beheren en automatiseren zonder dat de IT-architectuur of applicatiecode moet worden aangepast.

 

Hiermee houd jij de regie over de business en haar processen, verhoog je de efficiëntie en flexibiliteit en wordt kennis in de organisatie geborgd.

Wil je meer informatie?

Het Caesar Experts Progress team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Cees Bukman voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Cees Bukman

Cees Bukman

Business Unit Manager

+31 (0) 88 2406255