Skip to content

Hoe wij werken

Waarde toevoegen door consultancy, detachering en beheer

Samen werken aan jouw succes

Wij hechten veel waarde aan een langdurige klantrelatie. Gedrevenheid en inlevingsvermogen zijn daarbij onze sterke handelsmerken. We zijn eerlijk in wat we voor je kunnen betekenen en komen na wat we beloven. 

Wij nemen meer dan expertise mee in onze samenwerking. Door onze jarenlange ervaring hebben we een eigen aanpak ontwikkeld. Deze aanpak evalueren we regelmatig en spitsen we voortdurend toe op nieuwe technologieën en oplossingen. 

Wij zetten ons dubbel en dwars in

Wij doen niets alleen. Samen met jou kiezen we voor de beste oplossing. Als je niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet. We voelen ons verantwoordelijk voor jouw succes en zetten ons honderd procent in. Altijd.

Ons beleid

Caesar Experts werkt met zelfsturende teams. Dit is voor ons dé manier om het beste uit onze ondernemende mensen te halen. En daar pluk jij de vruchten van.

We kennen geen hiërarchie, we zijn als groep verantwoordelijk voor de strategie en de resultaten. Die aanpak werkt. Niet voor niets zijn we in het verleden uitgeroepen tot werkgever van het jaar. Tevreden werknemers zorgen uiteindelijk ook voor tevreden klanten.

Heb je vragen, of wil je weten hoe we kunnen samenwerken? Neem dan contact met ons op.

  Zij gingen je voor

  helpende hand in privacywetgeving

  Sinds 25 mei 2018 geldt in Europa één set regels als het gaat om privacy en de omgang met persoonsgegevens. Deze set regels heet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Veel persoonsgegevens zijn vastgelegd in applicaties en databases. Wanneer we samenwerken ondertekenen we een overeenkomst zodat onze experts ook daadwerkelijk met jouw applicaties aan de slag kunnen. Onder de AVG mag je persoonsgegevens in veel gevallen maar een beperkte, vooraf bepaalde tijd opslaan. Onze experts helpen je om het verwijderen van dergelijke gegevens te automatiseren. Zo blijft jouw organisatie probleemloos voldoen aan de eisen van de wet.

  MEER INFORMATIE

  Het Caesar Experts team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Niels Vegter voor meer informatie of maak direct een afspraak.

  Niels Vegter

  Unitmanager Caesar Experts
   Data Hubs – Data als product

   Er wordt tegenwoordig vaak gezegd dat data het nieuwe goud is. In de praktijk ligt de focus nog steeds op applicaties en de functionaliteit rondom die applicaties. Data zelf is
   Lees meer

   Werken bij Caesar Experts: Ed Luijendijk

   In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vandaag is Ed Luijendijk aan de beurt! Ed is al bijna 15 jaar werkzaam bij Caesar
   Lees meer

   Het IKEA-concept: de veranderde rol van het integratieplatform

   IKEA, vele lopen weg met hun meubels. Althans, met het bouwpakket… Ze lopen er mee weg, zowel letterlijk als figuurlijk. Anderen vinden het juist vreselijk. Maar zelfs vele ‘haters’ die
   Lees meer