Skip to content

Hoe wij werken

Waarde toevoegen door consultancy, detachering en beheer

Samen werken aan jouw succes

Wij hechten veel waarde aan een langdurige klantrelatie. Gedrevenheid en inlevingsvermogen zijn daarbij onze sterke handelsmerken. We zijn eerlijk in wat we voor je kunnen betekenen en komen na wat we beloven. 

Wij nemen meer dan expertise mee in onze samenwerking. Door onze jarenlange ervaring hebben we een eigen aanpak ontwikkeld. Deze aanpak evalueren we regelmatig en spitsen we voortdurend toe op nieuwe technologieën en oplossingen. 

Wij zetten ons dubbel en dwars in

Wij doen niets alleen. Samen met jou kiezen we voor de beste oplossing. Als je niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet. We voelen ons verantwoordelijk voor jouw succes en zetten ons honderd procent in. Altijd.

Ons beleid

Caesar Experts werkt met zelfsturende teams. Dit is voor ons dé manier om het beste uit onze ondernemende mensen te halen. En daar pluk jij de vruchten van.

We kennen geen hiërarchie, we zijn als groep verantwoordelijk voor de strategie en de resultaten. Die aanpak werkt. Niet voor niets zijn we in het verleden uitgeroepen tot werkgever van het jaar. Tevreden werknemers zorgen uiteindelijk ook voor tevreden klanten.

Waardenboekje

Dit boekje is geschreven voor (toekomstige) medewerkers en klanten van de Caesar Groep en geeft aan waar wij voor staan en wat onze ideeën zijn voor de toekomst.

Heb je vragen, of wil je weten hoe we kunnen samenwerken? Neem dan contact met ons op.

  Zij gingen je voor

  helpende hand in privacywetgeving

  Sinds 25 mei 2018 geldt in Europa één set regels als het gaat om privacy en de omgang met persoonsgegevens. Deze set regels heet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Veel persoonsgegevens zijn vastgelegd in applicaties en databases. Wanneer we samenwerken ondertekenen we een overeenkomst zodat onze experts ook daadwerkelijk met jouw applicaties aan de slag kunnen. Onder de AVG mag je persoonsgegevens in veel gevallen maar een beperkte, vooraf bepaalde tijd opslaan. Onze experts helpen je om het verwijderen van dergelijke gegevens te automatiseren. Zo blijft jouw organisatie probleemloos voldoen aan de eisen van de wet.

  Wij halen het uiterste uit onszelf

  MEER INFORMATIE

  Het Caesar Experts team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Twan Habraken voor meer informatie of maak direct een afspraak.

  Twan Habraken

  Twan Habraken

  Unitmanager Microsoft
   Stagelopen in coronatijd

   Stagelopen in coronatijd

   Onze twee stagiairs, Christian en Achraf, zijn allebei net afgestudeerd na een bijzondere stage bij Caesar Experts. Want wat begon als een gewone eindstage werd door corona een onvergetelijke tijd.
   Lees meer
   Van modulaire software naar het modulaire bedrijf

   Assimbly 3.0

   Some say that version 2.0 is the real 1.0. But where is Assimbly 2.0? From 0.1 till 1.9 this versioning scheme was closely followed. So why the ‘Microsoft-like’ move to
   Lees meer

   Using Camel and NiFi in one solution

   Both Camel and NiFi are Apache projects. Their code is mostly written in Java and both are targeting data processing and integration. However, there are also many differences. One difference is that NiFi is
   Lees meer