Skip to content

Onze experts

Consultancy, beheer of werken onder regie? Onze experts staan voor je klaar.

DE JUISTE EXPERT VOOR IEDER PROJECT

Het vinden van het juiste IT-personeel is een flinke klus. Het aanbod is schaars, veel organisaties kiezen voor enkele inzet van o.a. freelance IT’ers. Het kan ook anders!

Wij hebben een groot aanbod met IT-experts afkomstig uit verschillende disciplines, van individuele inzet tot inzet van complete teams.

Het inzetten van teams kan ook met een geleidende schaal. In het geval
dat er een piekcapaciteit wenselijk is schaalt Caesar Experts op en is
deze niet meer nodig wordt er afgeschaald. Zo is er altijd passende
inzet voor ieder vraagstuk.

Werken zoals jij wil

We zetten onze expertise graag in binnen jouw organisatie. Maar hoe we dat doen is volledig in handen van de opdrachtgever. Wil je een IT-consultant die onafhankelijk advies geeft over projecten? Een IT-expert die je tijdelijk inzet binnen je organisatie? Of een team dat delen van je applicaties beheert? We bieden advies, voeren projecten uit of detacheren onze experts voor specifieke werkzaamheden. Bij Caesar Experts vinden wij die flexibiliteit heel normaal. Ieder project vergt immers zijn eigen, passende aanpak. Onze experts zijn zo lang of zo kort inzetbaar als nodig is. Zo ben je altijd verzekerd van het juiste talent op de juiste plek.

Heb je vragen, of wil je weten hoe we kunnen samenwerken? Neem dan contact met ons op.

  ontmoet onze experts

  Senior
  Java-
  developers

  Onze ervaren Java-developers hebben uitgebreide kennis van verschillende frameworks zoals Spring en Hibernate maar ook ervaring met tools zoals Maven, Git, Gradle, Docker en Kubernetes.

  Senior
  Integratie-
  specialisten

  Integratieconsultants en -architecten die de juiste integratieoplossingen hebben voor jouw organisatie.

  Cloudconsultants & senior .Net-developers

  Onze enthousiaste cloud- en integratiespecialisten hebben een passie voor innovatie die ze graag voor jouw organisatie inzetten.

  samenwerken zit in ons dna

  Vanzelfsprekend kun je rekenen op onze deskundigheid. Maar bij Caesar Experts gaan we een stapje verder. Onze experts zijn gedreven, analytisch en denken mee met opdrachtgevers. Het opbouwen van een goede relatie met onze klanten staat bij ons op de eerste plaats. Binnen Caesar Experts werken we volgens innovatieve DevOps-principes en maken we gebruik van agile-methodes in projectmanagement. Maar we begrijpen ook dat nog niet iedere organisatie op deze manier werkt. Onze experts zijn wendbaar. Ze weten zich aan te passen aan jouw organisatie, of het nu een kortstondig project of een langdurige inzet betreft.

  Data Hubs – Data als product

  Er wordt tegenwoordig vaak gezegd dat data het nieuwe goud is. In de praktijk ligt de focus nog steeds op applicaties en de functionaliteit rondom die applicaties. Data zelf is
  Lees meer

  Werken bij Caesar Experts: Ed Luijendijk

  In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vandaag is Ed Luijendijk aan de beurt! Ed is al bijna 15 jaar werkzaam bij Caesar
  Lees meer

  Het IKEA-concept: de veranderde rol van het integratieplatform

  IKEA, vele lopen weg met hun meubels. Althans, met het bouwpakket… Ze lopen er mee weg, zowel letterlijk als figuurlijk. Anderen vinden het juist vreselijk. Maar zelfs vele ‘haters’ die
  Lees meer