Skip to content

Onze experts

Consultancy, beheer of werken onder regie? Onze experts staan voor je klaar.

DE JUISTE EXPERT VOOR IEDER PROJECT

Het vinden van het juiste IT-personeel is een flinke klus. Het aanbod is schaars. Veel organisaties kiezen voor freelance IT’ers, vaak tegen hoge prijzen. Het kan ook anders. Onze IT-experts zijn afkomstig uit verschillende disciplines, van de Azurecloud-kenners tot Oracle low-code-ontwikkelaars. Ze specialiseren zich in nieuwe technologische ontwikkelingen zoals cloudmigratie, business intelligence en Internet of Things. Zo is er altijd een passende expert voor ieder vraagstuk.

Werken zoals jij wil

We zetten onze expertise graag in binnen jouw organisatie. Maar hoe we dat doen is volledig in handen van de opdrachtgever. Wil je een IT-consultant die onafhankelijk advies geeft over projecten? Een IT-expert die je tijdelijk inzet binnen je organisatie? Of een team dat delen van je applicaties beheert? We bieden advies, voeren projecten uit of detacheren onze experts voor specifieke werkzaamheden. Bij Caesar Experts vinden wij die flexibiliteit heel normaal. Ieder project vergt immers zijn eigen, passende aanpak. Onze experts zijn zo lang of zo kort inzetbaar als nodig is. Zo ben je altijd verzekerd van het juiste talent op de juiste plek.

Heb je vragen, of wil je weten hoe we kunnen samenwerken? Neem dan contact met ons op.

  ontmoet onze experts

  Senior
  Java-
  developers

  Onze ervaren Java-developers hebben uitgebreide kennis van verschillende frameworks zoals Spring en Hibernate maar ook ervaring met tools zoals Maven, Git, Gradle, Docker en Kubernetes.

  Senior
  Integratie-
  specialisten

  Integratieconsultants en -architecten die de juiste integratieoplossingen hebben voor jouw organisatie.

  Cloudconsultants & senior .Net-developers

  Onze enthousiaste cloud- en integratiespecialisten hebben een passie voor innovatie die ze graag voor jouw organisatie inzetten.

  samenwerken zit in ons dna

  Vanzelfsprekend kun je rekenen op onze deskundigheid. Maar bij Caesar Experts gaan we een stapje verder. Onze experts zijn gedreven, analytisch en denken mee met opdrachtgevers. Het opbouwen van een goede relatie met onze klanten staat bij ons op de eerste plaats. Binnen Caesar Experts werken we volgens innovatieve DevOps-principes en maken we gebruik van agile-methodes in projectmanagement. Maar we begrijpen ook dat nog niet iedere organisatie op deze manier werkt. Onze experts zijn wendbaar. Ze weten zich aan te passen aan jouw organisatie, of het nu een kortstondig project of een langdurige inzet betreft.

  Stagelopen in coronatijd

  Stagelopen in coronatijd

  Onze twee stagiairs, Christian en Achraf, zijn allebei net afgestudeerd na een bijzondere stage bij Caesar Experts. Want wat begon als een gewone eindstage werd door corona een onvergetelijke tijd.
  Lees meer
  Van modulaire software naar het modulaire bedrijf

  Assimbly 3.0

  Some say that version 2.0 is the real 1.0. But where is Assimbly 2.0? From 0.1 till 1.9 this versioning scheme was closely followed. So why the ‘Microsoft-like’ move to
  Lees meer

  Using Camel and NiFi in one solution

  Both Camel and NiFi are Apache projects. Their code is mostly written in Java and both are targeting data processing and integration. However, there are also many differences. One difference is that NiFi is
  Lees meer