Skip to content

Expertise

Waarde toevoegen door consultancy, detachering en beheer

Samen sneller, slimmer en efficiënter

Caesar Experts is jouw gids en technologiepartner. Wij staan je bij tijdens de transitie naar de cloud, ontwikkelen van applicaties en clouddiensten of werken een waardevol integratieplatform uit waardoor je langer gebruik kunt maken van bestaande applicaties in een nieuwe digitale wereld.

We hebben alle benodigde technische expertise onder één dak. Van cloud, analytics, integratie en applicatiebouw tot applicatiebeheer. Hierbij gebruiken we de technologie en aanvullende mogelijkheden van onze partners, waaronder Oracle, Progress, Java, Intersystems en Microsoft.

Onze expertise

Zoek jij naar een klantgerichte en ervaren IT-organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij leveren technologische kennis die aansluit op de markt.

Oracle experts

Oracle-expertise voor ieder type organisatie in elke ontwikkelingsfase

Probleemloos traditionele Progress OpenEdge moderniseren

Naadloze systeemintegratie in complexe ketens realiseren

Platformonafhankelijke applicaties voor vele toepassingen ontwikkelen

Innovatie zit in ons DNA

Innovatie verdient ruimte en vrijheid. Wij werken daarom via zelfsturende teams. De experts binnen onze teams werken met de nieuwste methodes en technieken en helpen je graag om die effectief binnen je organisatie in te zetten. 

Liever nog innoveren we door technieken te combineren of zelf oplossingen te ontwikkelen. Wil je meer weten over onze Assimbly-dienst of ben je benieuwd naar onze kennis van sensoren en big data? We vertellen je graag meer.

Wat is Assimbly?
Assimbly vormt een onafhankelijke verbinding voor data afkomstig van jouw applicaties naar een middlewareplatform van welke leverancier dan ook. Met als gevolg een soepel en toekomstbestendig integratietraject.

 

Meer informatie?

Het Caesar Experts team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Niels Vegter voor meer informatie of maak direct een afspraak.