Skip to content

Expertise

Waarde toevoegen door consultancy, detachering en beheer

Samen sneller, slimmer en efficiënter

Caesar Experts is jouw gids en technologiepartner. Wij staan je bij tijdens de transitie naar de cloud, ontwikkelen van applicaties en clouddiensten of werken een waardevol integratieplatform uit waardoor je langer gebruik kunt maken van bestaande applicaties in een nieuwe digitale wereld.

We hebben alle benodigde technische expertise onder één dak. Van cloud, analytics, integratie en applicatiebouw tot applicatiebeheer. Hierbij gebruiken we de technologie en aanvullende mogelijkheden van onze partners, waaronder Oracle, Progress, Java, Intersystems en Microsoft.

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op.

onze expertise

Zoek jij naar een klantgerichte en ervaren IT-organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij leveren technologische kennis die aansluit op de markt.

Innovatie zit in ons DNA

Innovatie verdient ruimte en vrijheid. Wij werken daarom via zelfsturende teams. De experts binnen onze teams werken met de nieuwste methodes en technieken en helpen je graag om die effectief binnen je organisatie in te zetten. 

Liever nog innoveren we door technieken te combineren of zelf oplossingen te ontwikkelen. Wil je meer weten over onze Assimbly-dienst of ben je benieuwd naar onze kennis van sensoren en big data? We vertellen je graag meer.

Wat is Assimbly?
Assimbly vormt een onafhankelijke verbinding voor data afkomstig van jouw applicaties naar een middlewareplatform van welke leverancier dan ook. Met als gevolg een soepel en toekomstbestendig integratietraject.

 

kom bij ons Werken

We zijn geen standaard IT-bedrijf. Caesar Experts is meerdere malen verkozen tot een van de beste IT-dienstverleners van Nederland. Word jij het nieuwste lid van ons bekroonde team?

MEER INFORMATIE

Het Caesar Experts team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Niels Vegter voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Niels Vegter

Unitmanager Caesar Experts
  Data Hubs – Data als product

  Er wordt tegenwoordig vaak gezegd dat data het nieuwe goud is. In de praktijk ligt de focus nog steeds op applicaties en de functionaliteit rondom die applicaties. Data zelf is
  Lees meer

  Werken bij Caesar Experts: Ed Luijendijk

  In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vandaag is Ed Luijendijk aan de beurt! Ed is al bijna 15 jaar werkzaam bij Caesar
  Lees meer

  Het IKEA-concept: de veranderde rol van het integratieplatform

  IKEA, vele lopen weg met hun meubels. Althans, met het bouwpakket… Ze lopen er mee weg, zowel letterlijk als figuurlijk. Anderen vinden het juist vreselijk. Maar zelfs vele ‘haters’ die
  Lees meer