Skip to content

Download onze whitepaper: ‘Werken met een flexibele schil’

De krapte op de IT-arbeidsmarkt houdt aan, de concurrentie neemt toe. Voor veel organisaties bieden externe IT-krachten uitkomst. Maar waar moet je op letten bij het inhuren van externen? In deze whitepaper geven we meer informatie over de belangrijkste aandachtspunten. Zodat ook jouw organisatie de vruchten kan plukken van een flexibele schil.

Het vinden van vaste krachten is een hele klus. Gelukkig zijn er andere opties, zoals het inhuren van freelancers of IT-consultants. Maar wanneer kies je voor de een, en wanneer voor de ander? Wat zijn de voor- en nadelen van externen? En hoe zorg je voor een goede samenwerking tussen je flexibele schil en je vaste kern?

Download onze gratis whitepaper

Onze whitepaper ‘Werken met een flexibele schil’ biedt op een praktische en toegankelijke manier antwoord op deze vragen. Meer weten? Laat je gegevens achter en ontvang onmiddelijk onze whitepaper.

  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on facebook
  Share on email

  Delen

  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on facebook
  Share on email

  Recente berichten

  Stagelopen in coronatijd

  Onze twee stagiairs, Christian en Achraf, zijn allebei net afgestudeerd na een bijzondere stage bij Caesar Experts. Want wat begon als een gewone eindstage werd

  Lees verder »

  Assimbly 3.0

  Some say that version 2.0 is the real 1.0. But where is Assimbly 2.0? From 0.1 till 1.9 this versioning scheme was closely followed. So

  Lees verder »