INNOVATIE START MET PASSIE

De IoT Tech Day, 19 april 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Ook vanuit Caesar zijn wij vertegenwoordigd en verzorgen wij een sessie over Internet of Things. Tijdens deze sessie neemt u een kijkje in een non-hierarchische organisatie waar innovaties bottom-up gestimuleerd worden.

EDDIE ALTENBURG-COLLIN 06 April 2017

SUCCESVOL SAMENWERKEN BEGINT MET VERTROUWEN

De 10e editie van de Big Improvement Day (BID) op de derde dinsdag van januari was een groot succes. Deze dag is opgezet om topmensen uit het bedrijfsleven, de overheid en onderwijs bij elkaar te brengen om kennis te delen, elkaar te inspireren en gezamenlijke innovaties te stimuleren of te ontplooien. Caesar is partner van BID en nodigt ieder jaar haar klanten en ambassadeurs uit.

EDDIE ALTENBURG-COLLIN 05 April 2017

CAESAR EXPERTS HELPT MEE GAT OP ICT-ARBEIDSMARKT TE DICHTEN

Op 10 maart organiseerden Microsoft en UWV het Continuous Learning-event om het gat in de ICT-arbeidsmarkt te helpen dichten. Hierbij was Caesar Experts een van de potentiele werkgevers die met de 150 werkzoekenden in gesprek ging. Als Microsoftpartner werkt Caesar graag mee aan dit goede initiatief.

MALIQUE STEENBRINK 22 March 2017

POWERAPPS EN FLOW, EEN EERSTE INDRUK

Power to the People! Met de komst van SaaS (software as a service) is de snelheid om nieuwe tools te introduceren verhoogd. Bedrijven hoeven niet eerst servers of complexe software te installeren om aan de slag te kunnen. Het is alleen inloggen en gaan.

MARK KLEIJWEG 20 February 2017

Reacties