INTERNET OF THINGS - PRACTICE WHAT YOU PREACH

Praten over IoT is een, maar het ook echt doen en de kennis in huis hebben is twee. Het kan zomaar eens starten met een pilot op kantoor: iemand die het klimaatsysteem eigenlijk net niet goed genoeg vindt werken en hier een IoT-oplossing voor zoekt. Door hardware en software aan elkaar te koppelen en het plaatsen van sensoren zijn we in staat bijvoorbeeld de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk inzichtelijk te maken in een dashboard.

JEFFREY KLINK LOGEMAN 06 November 2017

CAESAR ORGANISEERT TWEEDAAGSE MASTERCLASS BLOCKCHAIN LEAD

Wil jij een volgende stap zetten in de wereld van Blockchain en je bedrijf verder helpen als Blockchain lead? Dan is deze tweedaagse Blockchain masterclass voor jou! In twee dagen krijg je een stoomcursus over: Waarom Blockchain organiseren?, Wat is Blockchain organiseren? Ga je aan de slag met echte usecases, krijg je tips en trics om als Blockchain lead te fungeren en leer je hoe je morgen met een Blockchain greenfield kunt beginnen. Iets voor jou? Lees dan hier verder.

BLOCKCHAIN IS EEN PARADIGMA, GEEN KANT EN KLARE OPLOSSING

Dagelijks lees ik dat Blockchain de hele wereld op zijn kop gaat zetten. Banken worden overbodig, hele ketens kunnen geoptimaliseerd worden, The trust is in the system in plaats van autoriteiten die het proces bewaken. In dit artikel leg ik ook enkele nuances. Blockchain is een schitterende techniek maar nodeloos overhyped en maar weinig mensen weten het correct toe te passen.

DIBRAN MULDER 24 October 2017

WELKE CONCRETE TOEPASSINGEN BIEDT BLOCKCHAIN VOOR DE OVERHEIDSMARKT?

Vorige week donderdag 5 oktober organiseerde Caesar Overheid een evenement over Blockchain. Het event met als thema: Welke concrete kansen biedt Blockchain voor de overheid? Voor ruim 90 deelnemers opende dagvoorzitter Eddie Altenburg het event waarna Theo de Wolf met de deelnemers deelde waarom Blockchain een belangrijke ontwikkeling voor Caesar is. Hierna kwamen de twee keynote sprekers Paul Bessems en Marloes Pomp aan het woord.

Reacties