INTERNET OF THINGS - VAN BUZZWORD NAAR DIFFERENTIATOR

Internet of Things (IoT) is een buzzword welke de laatste tijd niet meer weg te denken is uit ons trend landschap. Iedereen heeft het over Internet of Things of een van de vele synoniemen hiervan, maar wat is IoT nu precies? In aankomende blogserie van drie artikelen ga ik in op IoT als trend, passeren enkele concrete voorbeelden de revu en kijken we hoe jouw organisatie concreet aan de slag kan gaan.

DATA DRIVEN DECISIONS & ACTIONS

In een blogserie van twee artikelen gaan we in op de alomvattende Big Data-vraag - Hoe benutten wij onze Big Data nu optimaal? - In deel 1 bespreken we de obstakels die je tegen kunt komen en wat ons antwoord is op deze vraag: Analytics Continuum - Data Driven Decisions and Actions.

GERTJAN HENDRIKS 14 July 2017

WERKEN IN DE IT, NIET ALLEEN EEN MANNENWERELD

Karten in de jungle, in de ruimte of tussen dinosaurussen? Met de ideeen die 1 juni jl. zijn ontstaan tijdens de tweede editie van de kart hackathon, zijn we weer een stukje dichter bij een unieke karting experience! Deze keer werd de hackathon speciaal georganiseerd voor Women in IT.

AFSTUDEREN OP IOT KAN GEWOON TEGENWOORDIG!

Op zoek naar een leuke opdracht bij een gaaf bedrijf, om zo een punt achter jouw opleiding te zetten. Ben jij een vierdejaars IT-student en ben je op zoek naar een innovatieve stage? Inmiddels ben ik al afgestudeerd maar opzoek naar een innovatieve stage was ik zeker. Benieuwd naar mijn afstudeerervaring en nieuwsgierig naar data-analyse bij Slimme energiemeters? Lees dan verder!

NIELS DE KONING 20 June 2017

Reacties