VIRUSUITBRAAK WANNACRYPT

Het zal u vast niet ontgaan zijn: Afgelopen week is er een virusuitbraak geweest van behoorlijke proporties. Ziekenhuizen, parkeergarages, het virus werd overal aangetroffen.

SEBASTIAAN VAN DER MEER 22 May 2017

CAESAR EXPERTS GENOMINEERD VOOR COMPUTABLE AWARD!

Caesar Experts is door de juryleden en op basis van voordrachten van lezers van Computable genomineerd als Beste ICT-project van het jaar in het MKB!

ROBIN FRANKE 17 May 2017

HOE START IK CONCREET MET INTERNET OF THINGS?

De mogelijkheden zijn ongekend en eindeloos. Maar hoe start ik nu concreet met Internet of Things? Een veel gestelde vraag, welke wij vaak terug horen bij onze klanten. Met een overhypte trend als Internet of Things is dit ook niet vreemd. Zoveel opgeblazen vergezichten maar: Hoe kan ik nu concreet het verschil maken door Internet of Things?

RICK BOUTER 01 May 2017

IOT TECH DAY 2017, GADGETS TREKKEN DE AANDACHT EN DE 'WOW' FACTOR BLEEF UIT

Woensdag 17 april was het zover, de Internet of Things (IoT) Tech Day 2017. Naar verluid het grootste Internet of Things event van Europa. Wat opviel is dat veel bedrijven welke op de beursvloer stonden veel met Virtual Reality (VR) en Mixed Reality (MR) adverteerden om bezoekers naar de stand te trekken maar weinig concrete Iot cases boden. De 'wow' factor bij de stands bleef compleet uit.

ROBIN FRANKE 25 April 2017

Reacties