Skip to content

Oracle

Binnen 1 maand inzicht in al je bedrijfsdata

Data analyse is de basis van innovatie

Jouw organisatie verzamelt steeds meer data. Deze data is waardevolle input wanneer je wilt innoveren, bedrijfsprocessen wilt optimaliseren of wanneer je op zoek bent naar verbeteringen voor diensten en producten. Maar hoe krijg je antwoorden uit ongestructureerde data? Ready to go Analytics biedt uitkomst.

Jouw voordelen

  • Snel een gebruiksklare analytics omgeving
  • Veilig, betrouwbaar en beschikbaar via browser en/of desktop
  • Schaalbaar tegen lage kosten (pay per use)
  • Minimaal beheer
  • Toegang tot onze experts voor ontwikkeling, beheer en support
  • Inclusief training, handleiding, voorbeeld analyses/rapportages en documentatie

Hoe gaan wij te werk

Voor we starten brengen wij eerst de wensen van jouw organisatie in kaart. Op welke vragen wil je antwoord? Daarna selecteren we samen de benodigde databronnen om deze vragen te kunnen beantwoorden. Na het inrichten van de analytics-omgeving helpen wij bij het maken van de eerste analyses. Wij leiden je op en dagen je uit om te experimenteren met data-analyses en het maken van waardevolle rapportages en visualisaties. 

Met onze BI-kennis, Oracle expertise en technisch inzicht leveren wij binnen één maand een gebruiksklare analytics omgeving inclusief laadscripts voor de juiste data. Zo kun je direct starten met analyseren en je bezighouden met de next step voor jouw organisatie.

 

Oracle Autonomous Datawarehouse Cloud

Ready to go Analytics is gebaseerd op Oracle’s Autonomous Data Warehouse Cloud. Deze gebruiksvriendelijke database is volledig autonoom, schaalt elastisch en heeft een zeer snelle performance. Databasebeheer is niet nodig: tuning, patching en back-ups worden geheel automatisch uitgevoerd. Oracle’s Autonomous Datawarehouse Cloud komt met een browserbased notebook inclusief machine learning waarmee in teamverband queries en visualisaties kunnen worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk bekende en veelgebruikte BI-tooling te gebruiken, zoals Tableaux, Qlikview, Cognos, Informatica en Oracle’s eigen analysetools OBIEE.

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op.

ben je oracle-expert?

En wil je ons team versterken? Laat dan van je horen, wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent of stagiairs.

MEER INFORMATIE

Het Caesar Experts Oracle team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Nadine van de Geer voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Nadine van de Geer

Business Development
Aan de slag met de volgende generatie IT’ers

Het smartboard floept aan. Ik doe de deur dicht nadat de laatste student is binnengestormd. 30 paar onbekende ogen kijkt mij verwachtingsvol aan. Ik stel mezelf voor en begin de
Lees meer
Van modulaire software naar het modulaire bedrijf

Van modulaire software naar het modulaire bedrijf

Net als een huis dat bestaat uit individuele bakstenen, bestaan programma’s uit stukjes code. Code wordt meestal gebundeld in modules. Programmeurs zijn het dan ook gewend om modulair te werken.
Lees meer

Uitbreiding Oracle activiteit

Caesar Experts als onderdeel van de Caesar Groep breidt haar positie binnen de Oracle dienstverlening uit door de overname van de Oracle activiteit van Angarde. Utrecht, 7 mei 2019 –
Lees meer