Skip to content

Uitbreiding Oracle activiteit

Caesar Experts als onderdeel van de Caesar Groep breidt haar positie binnen de Oracle dienstverlening uit door de overname van de Oracle activiteit van Angarde.

Utrecht, 7 mei 2019 – Op 1 mei jl. zijn Angarde en Caesar Experts (onderdeel van de Caesar Groep) overeengekomen dat de Oracle activiteit van Angarde zal worden overgenomen door Caesar Experts. Met deze overname verrijkt Caesar Experts haar kennis op het gebied van Oracle technologie en haar klantenbestand. De dienstverlening wordt verrijkt door de kennis en ervaring die de professionals meenemen op het gebied van Oracle databases, Oracle APEX en Java. Door de combinatie van klanten ontstaat een sterke positie binnen de markt voor Oracle dienstverlening. Angarde zal zich naar de toekomst richten op de verdere uitbouw van haar ICT Infrastructuur en Managed Services dienstverlening.

“Met de overname vergroten we onze kennis en kunde en kunnen we versnellen met de implementatie van onze visie op het gebied van Oracle technologie, gebaseerd op cloud, data analytics en de Autonomous Database van Oracle”, zegt Joost André (Teamlead Oracle binnen Caesar Experts). “Hiermee zijn we in staat om nu en in de toekomst onze bestaande en nieuwe klanten professionele dienstverlening te bieden en te kunnen blijven uitdagen voor verdere ontwikkeling, gebruik makend van Oracle technologie”, vult Twan Habraken (Unitmanager Microsoft) aan. ”Door deze overname zijn we overtuigd dat de positie van Caesar Experts binnen de markt voor Oracle dienstverlening verder wordt versterkt”. Bovenstaande wordt onderschreven door Nadine van de Geer (partner Angarde) die zelf mee zal bouwen aan de verdere ontwikkeling van de Oracle dienstverlening vanuit Caesar Experts (en de Caesar Groep) naar haar klanten.

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Delen

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Recente berichten

Stagelopen in coronatijd

Onze twee stagiairs, Christian en Achraf, zijn allebei net afgestudeerd na een bijzondere stage bij Caesar Experts. Want wat begon als een gewone eindstage werd

Lees verder »

Assimbly 3.0

Some say that version 2.0 is the real 1.0. But where is Assimbly 2.0? From 0.1 till 1.9 this versioning scheme was closely followed. So

Lees verder »