Focus op innovatie

Innovatie verdient ruimte en vrijheid. Wij organiseren innovatie daarom via een zelfsturend team. De experts binnen het team werken met de nieuwste methodes en technieken en helpen je graag om die effectief binnen je organisatie in te zetten....

Innovatieve formules

Ons innovatieteam werkt nauw samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam om nieuwe en innovatieve formules in de markt te zetten. Het team ontwikkelt Clouddiensten en Apps voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. We laten klanten en gebruikers zo snel mogelijk kennismaken met onze innovaties en ontwikkelen ze verder op basis van hun feedback. Zo komen we samen tot steeds betere producten en diensten.

"Lees over onze ervaring met de Microsoft Hololens"

Iedereen doet mee

Innovatie komt vanuit onze hele organisatie en is een schoolvoorbeeld van crowdsourcing. Via het interne sociale netwerk kunnen alle medewerkers hun ideeën aandragen. We nemen die ideeën serieus en via een incubatieproces worden de beste ideeën geselecteerd en verder ontwikkeld.

Techniek

We beheersen vanzelfsprekend de nieuwste technieken, maar liever nog innoveren we door technieken te combineren. Zoals een oplossing waarin informatie uit slimme sensoren wordt verzameld (IoT), door een Cloudoplossing (Microsoft Azure) wordt geanalyseerd om vervolgens via Apps naar je medewerkers te worden ontsloten.