Integratie

Een passend advies gebaseerd op onze technische visie

Hoe wij je helpen met het vereenvoudigen van jouw IT

Gemiddeld werkt een middelgrote organisatie met 15 kritieke applicaties. Dit applicatielandschap is uniek: er is geen één organisatie met exact dezelfde set aan applicaties, versies en wensen wat betreft informatiedeling als die van jou. Integratie van jouw applicaties begint vaak klein, en groeit vervolgens uit tot een systeem in de vorm van batches, scripts en maatwerk componenten.

Ben je benieuwd waar jouw organisatie staat? Hoe je applicaties beter met elkaar kunt laten samenwerken? Hoe je een geoliede machine kunt creëren die klaar is voor de toekomst? Of met welk applicatielandschap je eigenlijk te maken hebt? Vraag dan een maturity scan aan.

Werkwijze maturity scan

Stap 1: medewerkers aan het woord Medewerkers binnen de organisatie kennen alle details en uitdagingen binnen het applicatielandschap als geen ander. Na een goed gesprek bekijken we de meest relevante applicaties en wensen en zoomen daarop in. Stap 2: technische visie De maturity scan wordt gesterkt met onze technische visie. Het integratieplatform regelt het dataverkeer door middel van ESB’s, MQ, API gateways. Het is de centrale plek voor alle integratievraagstukken. Wij beoordelen dit platform en komen met heldere adviezen voor verbetering. Rondom het integratieplatform zetten we open source tooling in. Deze zorgen voor monitoring, continuous delivery, koppelingen en data offloading. Stap 3: Advies en samenwerking Na de scan volgt een uitgebreid advies. Wil je daarna direct aan de slag met het verbeteren van de integratie in jouw applicatielandschap? Dan kun je onze systeemintegratie specialisten raadplegen voor bouw, (door)ontwikkeling en beheer. We hebben voor onze samenwerking generieke richtlijnen opgesteld in een Quality Guide en Customer Admin Guide.

Ben je enthousiast en wil je graag weten hoe jouw organisatie er voor staat?
MEER INFORMATIE

Het Caesar Experts team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Cees Bukman voor meer informatie of maak direct een afspraak.
Cees Bukman

Cees Bukman

Business unitmanager Integratie
Caesar Experts op ICT & Logistiek

Ook dit jaar zijn de integratie specialisten van Caesar Experts aanwezig op ICT & Logistiek van 5 t/m 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De kennis en expertise van
Lees meer

Help, ik vertrek naar de cloud!

Ik vertrek. Verhalen om van te smullen. Dagdromers die roekeloos emigreren. Met de bingokaart in de hand vinken we alle tegenvallers af. De taal blijkt een probleem? Bingo. De bouwvergunning
Lees meer
Van modulaire software naar het modulaire bedrijf

Van modulaire software naar het modulaire bedrijf

Net als een huis dat bestaat uit individuele bakstenen, bestaan programma’s uit stukjes code. Code wordt meestal gebundeld in modules. Programmeurs zijn het dan ook gewend om modulair te werken.
Lees meer