Een goede website is belangrijk

Het belang van een goede website wordt nog steeds door veel ondernemers onderschat. Toch is een investering in je website een investering in de toekomst van je bedrijf. Een professionele uitstraling en de juiste content dragen bij aan een betrouwbaar karakter voor je bedrijf, waardoor potentiele klanten eerder tot actie over zullen gaan.

Wij denken mee

Wij hebben naast gecertificeerde ontwikkelaars ook consultants in ons team die samen met onze klanten meedenken hoe we de doelstellingen van de organisatie kunnen vertalen in de website. Of dit nu op desktop of op mobiel is, wij hebben creatieve technologie helden die de extra stap willen zetten voor jou.

Ons ideale proces

Samen het doel bepalen

Samen gaan we het doel bepalen van je website of app. We zetten de gebruiker centraal en aan de hand daarvan stellen we doelen per pagina op waar we later de marketing acties op in kunnen richten.

Stap 1 het doel
Stap 2 - Design

Concept en Design

Natuurlijk is een goedwerkende website belangrijk, hoe je gebruiker je website ervaart is nog belangrijker. Ons design proces, concept tot ontwikkeling, is gefocust op de beste ervaring.

Benieuwd naar Concept en (UX) Design als dienst? Lees hier meer...

Bouwen

Wij werken met en zijn gecertificeerd in Sitecore en Sitefinity. De keuze voor welk Content Management Systeem zullen we op basis van de wensen samen met je maken. Beide pakketten hebben hun eigen sterke punten, maar zijn beide geschikt voor mobiel, tablet en desktop. De content is gemakkelijk te beheren door je eigen organisatie, maar ook hier kunnen we een toegevoegde waarde bieden.

Stap 3 - Bouwen
Stap 4 - Content

Content

Een goede website staat of valt bij goede content. Dit onderdeel is een vast component in het bouwen van een website. Dit kan je zelf doen of samen met ons.

Beheer

Natuurlijk kunnen wij ook de website in beheer nemen. Onze mensen staan voor je klaar om technisch en functioneel support te bieden. We werken met een online ticket systeem waar je zelf de voortgang kan inzien.

Stap 5 - Beheer
Stap 6 - Marketing Automation

Marketing Automation

De content kunnen we op basis van profielen personaliseren, waardoor de gebruiker de belangrijkste informatie voor hem als eerste te zien krijgt. Marketing Automation is een niet te missen en vooral veelbelovende ontwikkeling. Het helpt ons sneller en relevanter te zijn, op de juiste plek, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Met deze geautomatiseerde processen en 1-op-1-communicatie zijn op marketinggebied mooie resultaten te boeken.

Benieuwd naar Marketing Automation als dienst? Lees hier meer...

Optimalisatie

Een nieuwe website is fantastisch, maar hoe vinden bezoeker die website? Op basis van een SEO analyse worden de teksten voor de website geschreven. De meest belangrijke keywords komen in deze teksten terug. Daarnaast kunnen we ook een analyse doen op basis van de bezoeken en advies geven om de gestelde doelen te behalen.

Stap 7 - Optimalisatie

Onze website is gemaakt met Sitecore. Wat biedt het Sitecore Experience platform je organisatie en jouw medewerkers? We zetten graag even alle voordelen voor je op een rij.

Meer informatie nodig?

Wil je eerst meer informatie hebben dan kan je op onze website ook de losse diensten bekijken met betrekking tot dit thema. Of lees eerst meer over de verschillende CMSen waarmee wij werken. Wil je toch liever iemand spreken over dit onderwerp? Neem dan contact op met onze Business Consultant.

"Met Caesar werken is voor mij puur met mensen werken. Het gene wat we nu hebben bereikt met Caesar, dat vind ik het mooiste van samenwerken met Caesar, dat we wel met mensen van Caesar werken maar dat we dat in een gezamenlijke ruimte doen die wij van Caesar beschikbaar hebben gekregen."

Max Lange

CTO - Dynasource

Over Dynasource

Dynasource.com is een dynamisch sourcing-platform dat onafhankelijke IT-professionals met gevestigde Microsoft partners verbindt. Talent wordt gekoppeld aan nieuwe uitdagingen op een manier die aansluit bij het huidige digitale tijdperk. Het is Dynasource en Caesar Experts gelukt een kleine, maar toch ongelooflijk krachtige tool te ontwikkelen die bedrijven maar ook particulieren in staat stelt om direct contact te leggen met gebruikers en deze te betrekken in het proces. In een veilig gecreƫerde cloud omgeving heeft de gebruiker de controle. Er wordt op deze manier gewerkt zonder eventuele tussenpersonen, waardoor er aanzienlijk kosten bespaard kunnen worden.

Voor Caesar Experts was de realisatie van dit project een grote uitdaging. Vooral omdat er aan de achterkant van dit platform een gecompliceerde, wereldwijde database gekoppeld is waarin alle informatie opgeslagen wordt. Zowel de website als de database zijn in Sitecore ontwikkeld. Hierdoor kon precies aan de wensen van Dynasource voldaan worden, met dit unieke platform als mooi resultaat.

Samenwerking

Kennis

Sfeer