Het Sitecore Experience Platform

Het Sitecore® Experience Platform™ is wereldwijd toonaangevend op het gebied van customer experience management-software. Het Sitecore® Experience Platform™ helpt u om ervoor te zorgen dat uw klanten centraal staan en levert relevante content en gepersonaliseerde digitale ervaringen. Dit biedt de basis voor het succes voor tevreden klanten, merkloyaliteit, verhoging van uw conversie en het realiseren van meer verkoop en verkoopkansen.

Caesar Experts en Sitecore

Wij zijn sinds 2015 gold partner van Sitecore en hebben een team van ervaren en gecertificeerde ontwikkelaars in dienst die jouw online omgeving op een manier kunnen inrichten, zodat jouw marketing afdeling zelf de content kan inrichten en aanpassen. We hebben ook mensen voor je klaar staan met ervaring in het inrichten van marketing campagnes, die je graag willen adviseren in welke aanpak en stappen nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen.

Lees hier over onze partnership op de website van Sitecore

Sitecore banner
"Sitecore biedt marketeers een alles-in-één oplossing"

Één enkel en geïntegreerd platform

Sitecore® Experience Platform™ combineert web content management, marketing automation, social media, e-commerce, email campaign marketing, optimization en analytics in één enkel en  geïntegreerd platform. Met Sitecore®  optimaliseren marketeers de ervaring van iedere klant die in contact treedt met zijn merk, op elk contactmoment en via elk kanaal. Wereldwijd beheren publieke en particuliere organisaties hun sites met Sitecore; zij zijn samen verantwoordelijk voor meer dan 32.000 websites en digitale ervaringen. In Nederland en België vertrouwen onder andere Koninklijke Gazelle, Eneco, Transavia, Heineken, provincie Noord-Brabant, Connections, Test-Aankoop, NMBS, Thomas Cook en de VRT erop, dat Sitecore interacties met klanten versterkt en maximaliseert om zo duurzame klantrelaties tot stand te brengen.

Een relevante en gepersonaliseerde klantervaring zorgt niet alleen voor meer tevredenheid en omzet, het bespaart bedrijven ook nog eens tijd en geld.

Geïnteresseerd of wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een partner om Sitecore bij jouw organisatie te implementeren of wil je eens praten over de mogelijkheden? We willen je graag te woord staan. Neem contact op met Patrick voor meer informatie of een afspraak.