Xamarin Ontwikkelstraat

Wij ontwikkelen mobiele applicaties met Xamarin. Met onze ontwikkelstraat bouwen we mobiele applicaties voor iOS, Android en Windows tegelijk. Onze gecertificeerde Xamarin ontwikkelaars zorgen voor snelle en stabiele applicaties die effectief ingezet kunnen worden in jouw bedrijf.

"Gecertificeerde Xamarin ontwikkelaars"

Native Apps met Microsoft technologie

Met Xamarin krijgen de Apps die we ontwikkelen de native look and feel van hun doelplatformen, en toch is de onderliggende laag volledig Microsoft .NET. Daarnaast helpt Xamarin om alle functies van moderne smartphones te gebruiken, zoals locatiebepaling, de camera en bewegingssensoren. Dankzij de onderliggende .NET laag wordt de business logica volledig gedeeld tussen de verschillende platformen.

Op deze manier realiseren we efficiënte en onderhoudsarme applicaties met een uniforme functionaliteit die eruit zien alsof ze voor dat specifieke mobiele apparaat zijn gemaakt.

Partner

Wij zijn Xamarin Consulting Partner sinds 2014. Als partner beschikken wij over directe ondersteuning van Xamarin bij het ontwikkelen van jouw applicaties. Onze ontwikkelaars zijn opgeleid aan de Xamarin University en vernieuwen jaarlijks hun Xamarin certificering.