Caesar Experts en Microsoft

We hebben gekozen voor een nauwe relatie met Microsoft technologie en investeren in opleidingen gericht op een aantal competenties. Onze focus ligt daarbij op onderdelen welke we met elkaar kunnen integreren en die het platform versterken. Microsoft levert de cacao bonen, wij maken daar chocolade van. Microsoft is een bedrijf wat zich richt op alle gebruikers, van thuis gebruikers tot en met grote organisaties en instellingen. Wij richten ons voornamelijk op middelgrote en grote organisaties en in samenwerking met Microsoft bieden we de juiste oplossingen aan.

SharePoint

SharePoint is een oplossing voor informatie uitwisseling en online samenwerking binnen een groep, of binnen organisaties. SharePoint kan zowel in de Cloud, on-premise als in een hybride omgeving worden ingezet, afhankelijk van de wensen en eisen van een organisatie. In de loop der jaren is SharePoint van een ontwikkelplatform meer richting een applicatie platform geëvolueerd. Wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Visual Studio

Visual Studio is de verzamelnaam voor de Applicatie Lifecycle Management (ALM) oplossing van Microsoft en bestaat onder andere uit een ontwikkelomgeving waarmee standaard en maatwerk applicaties gebouwd kunnen worden. De centrale repository ondersteunt alle gangbare ontwikkelmethodes (SCRUM, Agile, CMMI, Waterfall etc.) en levert een volledig geïntegreerde oplossing voor onder andere versie beheer, testen en rapportage van de ontwikkelde software. Deze oplossing is zowel on-premise als in de Cloud beschikbaar. Wij kunnen je adviseren bij de inrichting van uw ontwikkelstraat en het maken van de juiste keuzes voor processen en locatie.

"Lees over onze ervaring met de Microsoft Hololens"

SQL Server

Microsoft SQL Server is een relationeel databasebeheersysteem ontwikkeld door Microsoft. Het wordt algemeen gebruikt door organisaties voor kleine tot middelgrote databases. Het is de basis voor zowel opslag van grote hoeveelheden data als voor Business Intelligence rapportage.

Power BI

Power BI is een suite van business intelligence applicaties voor het analyseren en delen van informatie. Ontsluit gegevens uit on-premise databases, online services en bestanden met behulp van Power BI Desktop. Consumeer gemaakte inzichten via de Power BI app (iOS, Android en Windows Phone) of het web. Met Power BI kunt u werken met zowel online als onpremise data. Voor meer informatie zie de Microsoft Power BI website.

Wij helpen u het maximale uit Power BI te halen. Dit doen wij door middel van advies, implementatie en nazorg. Wij verzorgen ook “Bring Your Own Data” (BYOD) sessies. Tijdens zo een sessie creëren met u en uw data een werkend dashboard middels Power BI.

Meer informatie over hoe wij u kunnen helpen vindt u hier terug.

Microsoft Partnership

Cortana Analytics Suite

Cortana Analytics Suite transformeert data in acties. Cortana Analytics bestaat uit drie componenten en ondersteund bij:

  • Voorspellen: voorspel wat gaat gebeuren via machine learning algoritmes
  • Voorschrijven: voorspel je beslissingsproces doordat je vooraf geïnformeerd wordt over statussen en adviezen over acties.
  • Automatiseren: versimpel en automatiseer het nemen van beslissingen van complexe problemen met meerdere variabelen welke continu veranderen

Wij zijn één van de weinige partners die vroegtijdig geïnvesteerd heeft in deze nieuwe ontwikkelingen op gebied van Business Intelligence. Wij kunnen je goed adviseren bij de inrichting en optimalisatie van deze volgende stap in uw informatie huishouding.

Office 365

Office 365 is een verzameling van internetdiensten bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop, tablet en telefoon en als combinatie van beide. Met Office 365 heeft de gebruiker altijd de beschikking heeft over de meest recente versie van Office voor zijn of haar device. Office 365 valt in de categorie SaaS (Software as a Service) en is een typisch voorbeeld van Cloud computing. Hierdoor draait Office 365 als online dienst op elk platform dat internet ondersteunt. Voor de gebruiker is het niet relevant waar de servers en de data is opgeslagen omdat het een internetdienst is. De gegevens worden in meerdere datacentra opgeslagen en de gebruiker maakt verbinding met de dichtstbijzijnde server. Naast Office functionaliteit zijn SharePoint Online, e-mail en Lync/Skype voor Bedrijven een onderdeel van Office 365.

Wij kunnen je helpen bij de migratie van een on-premise office omgeving naar een Office 365 omgeving inclusief email migratie en Lync/Skype voor Bedrijven implementatie.

Azure

Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde Cloud services, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee je flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart. Microsoft Azure onderscheidt zich doordat het alle huidige cloudservices (Platform as a Service, Software as a Service, Infrastructuur as a Service) ondersteund en elasticiteit biedt bij de inzet door heel eenvoudig diensten bij en af te kunnen schalen. Wij kunnen je adviseren bij het maken van de juiste keuzes voor Cloud computing en met vragen op gebied van privacy, security en locatie van de data. Daarnaast kunnen we je helpen bij het beheren en optimaliseren van jouw Azure gebruik.