Dé integratie specialist

Binnen Caesar Experts hebben we de kennis en ervaring van onze integratie Experts samengebracht binnen één team: SyntergrationFull Service

Syntergration helpt klanten bij hun digitale transformatie. Daarbij levert Syntergration een “full service” integratiedienst:

  • hulp bij de analyse van het applicatielandschap en het ontwerp van de integratie architectuur
  • hulp bij de keuze van een integratieplatform
  • migratie van het ene naar het andere integratieplatform
  • development van de integratieoplossingen
  • de in beheername en het beheer zelf van de integratieoplossing

Ontzorging betekent ook dat het Syntergration team niet alleen tijdens maar ook buiten kantooruren klaar staat. Syntergration levert 24 x 7 beheer met geautomatiseerde proactieve monitoring.

Syntergration heeft kennis van verschillende ESB platforms en is partner van een aantal leveranciers van integratieplatforms. Daarnaast ontwikkelt Syntergration ook eigen tooling om onze klanten te helpen zoals de OpenSource Gateway Assimbly. Deze op OpenSource standaarden gebaseerde tool kan een onafhankelijke verbinding vormen voor data afkomstig van applicaties naar een middleware platform van welke leverancier dan ook.

Klanten

Syntergration werkt al jaren samen met klanten om hun integratievraagstukken op de lossen. Dat zijn ondermeer de volgende klanten: