Applicatieontwikkeling

Applicatieontwikkeling doen we met behulp van DevOps. We gebruiken een geavanceerde ontwikkelstraat met standaard tools, ontwikkel- en testomgevingen en een bijpassende cloud-based infrastructuur. Afhankelijk van het soort applicatie worden de relevante componenten van die ontwikkelstraat ingezet. Voordeel is een standaard omgeving waarmee ieder teamlid zo aan de slag kan, omdat de ontwikkelomgeving bekend is en de rolverdeling binnen ontwikkelteams volkomen helder. De software-ontwikkelstraat is doorgaans binnen enkele uren beschikbaar voor het team.

We gebruiken Continious Delivery door alle fasen van de softwarestraat. Van elke codewijziging wordt standaard een build gemaakt waarmee de technische testen worden uitgevoerd. Vervolgens wordt deze build doorgezet naar de testomgeving, en uiteindelijk de acceptatie- en productieomgevingen.

ALM Consultancy

Onze ALM consultants zijn experts op het gebied van ALM en DevOps. Zij adviseren en helpen je bij de introductie van ALM en DevOps concepten binnen jouw organisatie.

Technologie

Voor de ontwikkeling van de applicaties gebruiken we Microsoft technologieën zoals Visual Studio, SQL Server en Azure. Daarnaast gebruiken we ook Oracle APEX en Progress OpenEdge en Kinvey.

Partner

Wij zijn Microsoft Gold partner voor Application Development en Devops. Tevens zijn we Oracle Gold Partner en Progress Partner op het gebied van OpenEdge, Corticon en Kinvey.

Microsoft Partnership