Meegroeien

Een Business Intelligence oplossing moet passen bij jouw bedrijfsomvang, je behoeftes en toekomstplannen. En meegroeien met de organisatie. Onze BI aanpak groeit mee met jouw bedrijf.

Start

Als kleiner bedrijf zit je niet te wachten op een enorm uitgebreid Business Intelligence platform. Je zoekt een oplossing die je vragen beantwoordt, hanteerbaar is voor je medewerkers en past binnen je budget. Onze aanpak zorgt daarvoor. Met een scherp budget, een korte doorlooptijd en verrassend complete resultaten. Samen met jou ontsluiten we je informatie. Sleutelwoorden bij onze aanpak: pragmatisch, heldere scope, snel resultaat, klein maar schaalbaar fundament en minimale hardware eisen.

Start, Acceleratie, Topsnelheid, Win
"Start, Acceleratie, Topsnelheid, Win!"

Acceleratie

Ook voor de organisatie die al een behoorlijke informatiehuishouding heeft, hebben wij de kennis, middelen en vaardigheden om samen verder te groeien. Hoe komt alle lokale informatie op afdelingsniveau op een begrijpelijke manier bij elkaar? Hoe groeit jouw IT-organisatie mee met de groeiende vraag naar intelligente analyses vanuit de verschillende afdelingen? Je hebt behoefte aan een bedrijfsbrede BI implementatie die je helpt te sturen op organisatie KPI’s. Er komt een hoop kijken bij de groei van een BI starter implementatie naar deze “Organizational Business Intelligence”. Wij helpen jouw organisatie met het stappenplan van klein naar groot, zonder het overzicht te verliezen.

Topsnelheid

Je organisatie is in ontwikkeling en ook de wereld van Business Intelligence is constant in beweging. We dagen onze klanten dan ook uit om hun bestaande BI-organisatie regelmatig kritisch tegen het licht te houden. De plek van Business Intelligence in hun organisatie over tien jaar te beschrijven. Zich af te vragen of de BI-afdeling volledig overbodig kan worden. En met deze vragen een duidelijke visie naar de toekomst te ontwikkelen. We helpen je daarbij door de juiste vragen te stellen. Door je antwoorden te vergelijken met onze kennis van markt en technologie. En door innovatie nooit als doel te zien, maar als middel. Daag jezelf uit en maak samen met ons jouw visie naar de toekomst.

Win

Je KPI’s zijn op orde, je organisatie is uitgelijnd en je bent sturend in je operations, je strategie en je core business! Knap werk en je beseft dat dit niet vanzelf komt. Het vereist voortdurende aandacht, kennis van de eigen business en je informatiehuishouding. En een vooruitziende blik om tijdig bij te sturen. Is dit het moment om een innovatieslag te maken en ook het bijsturen te automatiseren? Jouw ‘next step’ kan ‘Prescriptive Analytics’ zijn. We hebben voor jou een voorstel en aanpak om samen deze uitdagende stap in je organisatie te zetten.