Wat is Sitefinity

Het Sitefinity digital marketing platform bestaat uit het Sitefinity CMS, een web content management platform voor het creëren en leveren van personalized customer experiences, en het Sitefinity Digital Experience Cloud (DEC), een digitaal marketing command center om je business te laten groeien door customer journey analyse, optimalisatie en personalisatie.

Caesar en Sitefinity

Wij hebben een team van ervaren en gecertificeerde ontwikkelaars in dienst die jouw online omgeving op een manier kunnen inrichten, zodat jouw marketing afdeling zelf de content kan inrichten en aanpassen. We hebben ook mensen voor je klaar staan met ervaring in het inrichten van marketing campagnes, die je graag willen adviseren in welke aanpak en stappen nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen.

Telerik Sitefinity
Neem contact op met Patrick voor de mogelijkheden

Sitefinity CMS

Content Management - Betrek je publiek met doordachte, relevante inhoud. Je marketing team kan zelf de content creëren en beheren. En dit kan sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren met inline drag-and-drop editing, waardoor ze geen hulp van ontwikkelaars nodig hebben.

Experience Management - Verhoog conversies en het genereer meer leads met 1 op 1 gesprekken met je klanten. Creëer, bekijk en lever gepersonaliseerde ervaringen op grote schaal met verbazingwekkend gemakkelijk te gebruiken hulpmiddelen. Analyseer en optimaliseer de ervaring door middel van oplossingen zoals contextuele analyses en A/B testen.

Digital Commerce - Verhoog je omzet met een persoonlijke, verbonden ervaring tussen je website en online winkel. Beheer eenvoudig productcatalogi, prijslijsten, winkelwagentje en afrekenproces. Verbind met Clouddiensten voor nauwkeurige real-time btw en verzendkosten. Integreer met ERP en andere zakelijke systemen voor het verbeteren en automatiseren van voorraadbeheer, orderverwerking en klantenservice in de hele levenscyclus van een product.

Digital Experience Channels - Maak contact met je klanten en lever consistente ervaringen over verschillende kanalen als het web, e-mail, mobile en social media. Haal het meeste uit een multi-channel , mobile-first wereld om klanten te krijgen en te behouden waarbij hun reis kan beginnen op een mobiel apparaat, het lezen van een e-mail die hen leidt tot een responsive landing pagina op jouw website.

Enterprise Deployment - Maak een werkelijk wereldwijde oplossing die consistente ervaringen en ongeëvenaarde prestaties biedt. Verminder het onderhoud en de hosting- infrastructuur van meerdere websites door het vanuit één platform te beheren. Verminder de time-to-market en implementeer veranderingen sneller met content en code synchronisatie tussen websites en omgevingen.

System Integrations - Breng al je klantinformatie bij elkaar en gebruik het CMS als het primaire systeem om een samenhangende customer experience op websites en andere digitale kanalen te creëren. Deel gemakkelijk gegevens tussen Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SharePoint, Salesforce CRM en andere systemen.

Development Platform - Laat je organisatie groeien op een platform dat je de flexibiliteit geeft om te innoveren, veranderingen te adresseren en de resultaten te leveren om uw doelstellingen te bereiken. Bouw aangepaste websites, portals en applicaties op jouw specifieke behoeften met behulp van je favoriete technologie en developer tools van Microsoft, Telerik® en anderen.

CMS icon

Een relevante en gepersonaliseerde klantervaring zorgt niet alleen voor meer tevredenheid en omzet, het bespaart bedrijven ook nog eens tijd en geld.

Sitefinity DEC

Het nieuwe marketing tijdperk - De digitale marketeers van vandaag zijn meer direct verantwoordelijk voor zakelijke resultaten dan ooit tevoren. En dat met meer complexe en verspreide data. Het laten aansluiten van marketingstrategie met bottom-line resultaten werd beschouwd als science fiction - tot nu toe.

De Sitefinity Digital Experience Cloud is het marketing commandocentrum dat marketeers in staat stelt om groei te stimuleren door het begrijpen en het optimaliseren van de customer journey van elke klant.

Customer Journey Database - Deze database bouwt een 360 graden beeld van elke bezoeker, compleet met elke touch-point vanaf anoniem gedrag tot lange termijn relaties met klanten. De database integreert gegevens van CRM, marketing automation en andere systemen die demografische en interactie informatie opslaan, om elke online en offline interactie te volgen.

Customer Journey Analysis - De Sitefinity Digital Experience Cloud meet precies hoe je marketing inspanningen bijdragen aan doelen, zoals de omzet of de groei van uw sales pipeline. De analytics engine biedt een compleet beeld van de status van het doel, terwijl de geïntegreerde marketing attributierapporten u precies vertellen waar je scoort en waar je naast het doel schiet. Het uitlijnen van deze informatie met lead scoring en persona profilering geeft brandstof voor automation en data-driven besluitvorming.

Customer Journey Optimization - Algoritmen die je in staat stellen om de customer journey duidelijk in kaart te brengen, geven de mogelijkheid in het vinden van potentiële klanten en gemiste omzetkansen, het laaghangende fruit. De Sitefinity Digital Experience Cloud past machine learning toe om stap voor stap aanbevelingen te geven over waar de volgende grote campagne of optimalisatie ligt. Het systeem zal je vertellen op wie te richten, welke bestaande middelen te gebruiken en voorspelt de verbeteringen die je kan verwachten en meet de resultaten.

Customer Journey Personalization - Koppelen van een inzichten op een geautomatiseerd proces, zoals personalisatie, helpt je het meeste uit elke kans te halen die Big Data doet ontdekken. De Sitefinity Digital Experience Cloud stelt je in staat om verborgen marketing potentieel te vinden door middel van predictive analytics, maar het maakt het ook mogelijk om hierop te reageren door middel van persoonlijke ervaringen die elke bezoeker zijn "Best Next Experience" geeft om daarmee hun conversie te verhogen.

Marketing icon

Geïnteresseerd of wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een partner om Sitefinity bij je te implementeren of wil je eens praten over de mogelijkheden? We willen je graag te woord staan. Neem contact op met onze Business Consultant voor meer informatie.