ECM en SharePoint

Caesar Experts is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van Office 365 en SharePoint oplossingen. Bent u ook toe aan succeservaringen met deze pakketten? 

"Ieder kwartaal evalueren we de dienstverlening. Daar bespreken we hoe de medewerkers er in zitten, welke resultaten we moeten behalen, zitten we in de flow? Ook komt de urenbesteding aan bod en wat we daar doen is eigenlijk alleen de uitzonderingen bespreken. Vertrouwen, daar gaat alles om, dat is de basis voor onze samenwerking nu en in de toekomst."

Marc Maas

Manager ICT Platform Beheer - Enexis

Wat doet Enexis?

Via een grotendeels onzichtbaar netwerk van kabels en leidingen voorziet Enexis als netbeheerder 2,7 miljoen huishoudens en bedrijven in het noorden, oosten en zuiden van het land van elektriciteit en gas, zodat wij comfortabel kunnen wonen en plezierig kunnen werken. Service en betrouwbaarheid staan daarbij voorop. Enexis houdt haar tarieven zo laag mogelijk terwijl ze flink blijven investeren in hun gas- en elektriciteitsnetwerk. Daarbij werken zij constant aan veiligheid en duurzame oplossingen. Met hun 4.300 werknemers, en met andere bedrijven en overheden.

Relatie

Flexibiliteit

Commitment