Oracle

‘s Werelds grootste business to business softwareleverancier. Begonnen als database leverancier via autonome groei, eigen ontwikkeling en overname doorgegroeid tot ERP leverancier, hardware, middleware leverancier. Door de overname van Sun ook actief in hardware en inmiddels ook het meest uitgebreide Cloud portfolio dat zowel Infrastructrure as a Service als Platform as a Service en Software as a Service omvat.

Oracle staat bekend om zijn technologisch superieure producten die door continue omvangrijke investeringen in research and development voorop blijft lopen t.ov. de concurrentie. In de Gartner Magic Quadrants scoren de Oracle producten dan ook altijd goed op zowel de “vision” als de “abillity to execute. “

Als voorbeeld is te noemen dat Oracle recent op Oracle Open World de “selfdriving” Platform Cloud Autonomous Services geannonceerd heeft. Deze door AI gedreven Cloud Services beheren zichzelf, zonder dat menselijke ingrepen nodig zijn. Op die manier helpt Oracle haar klanten opnieuw in het besparen van kosten en het verbeteren van de functionaliteit van de producten. Caesar Experts heeft een hierop gebaseerde dienst ontwikkeld Ready to Go Analytics

Oracle Gold Partner

Ready to go Analytics

Organisaties verzamelen in toenemende mate steeds meer gegevens tijdens het bedrijfsproces. De behoefte ontstaat om al die data te kunnen analyseren voor verder innovatie. Voor verbetering van de diensten & producten, het bedrijfsproces te optimaliseren en wellicht onverwachte kansen te ontdekken. Maar onze klanten hebben niet altijd de mogelijkheid om die analyses te kunnen uitvoeren. En het ontbreekt aan kennis, tijd en middelen om zelf zo’n omgeving te realiseren.

Caesar Experts heeft hiervoor een Ready to Go Analytics dienst ontwikkeld die binnen een maand voor onze klanten een gebruiksklare omgeving oplevert. Inclusief de laadscripts voor data zodat direct gestart kan worden met analyseren. Een gebruikersvriendelijke omgeving die geschikt is voor datascientists en ‘gewone’ gebruikers. Gebaseerd op Oracle's Autonomous Datawarehouse Cloud Service:  snel, flexibel , schaalbaar tegen lage kosten en met minimaal beheer.

Caesar Experts brengt haar diepgaande BI kennis in om samen met de klant de waarde uit de data te halen. En uiteraard ontzorgen we je voor de techniek, het support en beheer, zodat je je niet op de IT maar op je eigen business kan concentreren.

Bezoek onze speciale site www.analyticsforscaleups.com

Al meer dan 20 jaar ervaring en ondersteuning van aansprekende bedrijven en organisaties in Nederland zoals BMW, Van Oord etc.

Modernisatie Oracle omgeving

Jouw Oracle omgeving moderniseren? Dat kan natuurlijk op verschillende manieren.

We leven in een snel veranderende IT-wereld.
Ondertussen draaien je stabiele, uitontwikkelde Oracle omgevingen gestaag door.

  • Kan en wil je daar nog wat mee?
  • Hoe lang levert Oracle er nog support op?
  • Zijn mijn licenties nog op orde en voor hoe lang?
  • Kan het goedkoper?
  • Kan het sneller?
Eén van de mogelijkheden om de omgeving te moderniseren is afkomstig uit de Oracle Database zelf, namelijk Oracle Apex.

Oracle Application Express

Oracle Application Express is een low-code software-ontwikkelingsomgeving gebaseerd op, en sinds versie 11g integraal onderdeel van de Oracle-database. Met Apex kan een zeer korte ontwikkelcyclus gerealiseerd worden voor gebruikersvriendelijke responsive web-gebaseerde applicaties en mobiele toepassingen. De schaalbaarheid is bijna gelijk aan die van de onderliggende database: het framework zelf voegt slechts 0,04 seconden overhead toe aan een pagina-aanvraag. De efficiëntie van de onderliggende query's bepaalt dus grotendeels de responsetijd.

Oracle Application Express kan geïnstalleerd worden op Oracle versies 9.2 of hoger; vanaf 11g (Apex V3.02) wordt het zelfs voor geïnstalleerd meegeleverd met de database. Ook de licentievrije XE Oracle Express Edition versie van de database ondersteunt Apex (2.1). Apex applicaties kunnen desgewenst ontwikkelt en geïmplementeerd worden in Oracle Database Cloud Service.

Oracle banner
Neem contact op met Joost voor de mogelijkheden

Geïnteresseerd of wil je meer weten?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Antwoorden die altijd meerwaarde in het bedrijfsproces moeten opleveren.

Neem eens contact op met Joost voor meer informatie of een afspraak.