Caesar Experts is uw gids en technologiepartner in de wereld van IoT. Met onze frisse blik en diepgaande technische kennis ontdekt en ontwikkelt u uw volgende generatie en connected business eerder, sneller en beter. Met onze filosofie ‘Think big, start small’ zijn wij u van dienst in welke fase u zich ook begeeft met IoT. Van eerste verkenning, het maken van snelle Proof of Concepts tot het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van totaaloplossingen.

IoT-Explorer

Eendaagse in-company workshop

Wij inspireren u en uw collega’s graag over businesskansen in een digitaal tijdperk. In onze eendaagse IoT-workshop leert u op een andere manier naar uw bedrijf te kijken. Op basis van een door ons ontwikkeld assessment identificeert u IoT-kansrichtingen en ontwikkelt u een eerste eigen IoT-business concept. De workshop is ook waardevol als training of te gebruiken voor teambuilding.
Het programma ziet er op hoofdlijn als volgt uit:

  • Introductie over Internet of Things met veel voorbeelden
  • Gezamenlijk verkenning van IoT-kansrichtingen voor uw bedrijf
  • Ontwerpen van een globaal functioneel IoT concept
  • Op hoofdlijn opzetten van een kansrijk business model

IoT-Accelerator

Volledig gefaciliteerd business innovatietraject

U heeft een kansrichting voor uw bedrijf te pakken en u wilt deze verder verkennen en uitwerken? In de IoT-Accelerator ontwikkelt u in een zeer korte periode van een aantal weken een commercieel veelbelovend, technisch haalbaar en door (potentiële) klanten gevalideerd businessconcept, inclusief businesscase en een Proof of Concept. De IoT-Accelerator is een volledig gefaciliteerd innovatietraject met een integrale aanpak en de juiste expertise op het juiste moment. U werkt hierin intensief en op een vernieuwende manier samen met uw klant(en) en andere partners. Hiermee worden waardevolle behoeften en inzichten opgehaald en meegenomen in de oplossing. Er ontstaat bovendien commitment van de belangrijke partijen voor het vervolg, het daadwerkelijk bouwen en implementeren van de eindoplossing.

De integrale aanpak van de IoT-Accelerator 

IoT-Accelerate

IoT-Deliverer

Ontwerpen, bouwen, implementeren, beheren

Na een eerste verkenning en een goed doorlopen conceptfase versnellen wij graag de route naar een succesvolle projectrealisatie. Met onze technische experts ontwerpen, bouwen, implementeren, en beheren wij uw IoT-oplossing. Lees op onze website meer over onze expertises en bijbehorende referenties.