We leven in een waanzinnig interessant tijdperk van digitalisering waarin ook fysieke objecten en producten digitaliseren. Met sensoren en elektronica krijgen zij zintuigen en intelligentie, kunnen via het internet communiceren en kunnen op afstand worden bediend. Deze ontwikkeling wordt het ‘Internet of Things’ (IoT) genoemd.

Kansen voor jouw bedrijf

IoT biedt kansen voor bedrijven in alle sectoren, ook voor jouw bedrijf! Zowel dienstverleners als bedrijven die eigen (fysieke) producten of apparaten ontwikkelen, kunnen met behulp van sensordata uit de fysieke wereld processen verbeteren en nieuwe proposities ontwikkelen.

IoT Banner
Fysiek en digitaal steeds meer verweven

Waarom Caesar Experts?

Bij Caesar Experts noemen wij ons als allround ICT-dienstverlener ‘technologie-helden’. Met onze integrale innovatieaanpak zijn we echter meer. We zijn jouw gids en technologiepartner in de wereld van IoT waarmee je jouw volgende generatie en connected business eerder, sneller en beter ontdekt en ontwikkelt. We hebben alle benodigde technische expertise onder een dak, van cloud, analytics, applicatiebouw en -beheer, integratie en web & mobile. Hierbij gebruiken we de technologie en aanvullende mogelijkheden van onze partner Microsoft waarbij Azure IoT het fundament vormt.

Microsoft Partnership

Whitepaper

Download ons IoT Whitepaper en lees meer over:

  • De toegevoegde waarde van IoT voor jouw bedrijf
  • Onze integrale IoT innovatieaanpak
  • Onze expertises en de IoT technology stack
  • Een aantal van onze showcases
  • Ons aanbod

Ons aanbod

Met onze filosofie ‘THINK BIG, start small’ zijn wij je van dienst in welke fase je ook bent met IoT. Van eerste verkenning, het maken van snelle Proof of Concepts tot het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van totaaloplossingen.