Dé integratie specialist

Applicatie integratie neemt steeds meer toe in belang. De tijd van de applicatie silo’s waarbij data geïsoleerd bestaan en moeilijk te ontsluiten zijn is voorgoed voorbij. Data moet overal en op elk device altijd beschikbaar zijn. Dit gaat gepaard met complexe IT-landschappen die vaak kwetsbaar en onderhoudsintensief zijn. Een juiste strategie voor integratie is hierin cruciaal! Integratie wordt ook wel “de spin in het web” genoemd.

Caesar Integratie is de integratie specialist. De ervaring van de teamleden bij elkaar opgeteld wel meer dan honderd jaar! In de beginjaren van de integratie “geschiedenis” ging het nog vaak om bestanden die via FTP werden overgezet. Later kwamen de SOAP Web Services en de Service Oriented Architecture (SOA). Nu leven we in een tijd waarin mobiele toepassingen steeds belangrijker zijn geworden en de communicatie via allerlei devices zoals smartphones en tablets verloopt. Rest Web Services en API’s spelen een steeds grotere rol. Alles moet “licht” en snel zijn om aan de mobiele eisen te voldoen. Onze specialisten hebben al deze ontwikkelingen doorlopen en zijn meegegroeid. Sterker nog, ze zijn mee gaan denken, voorop gaan lopen en vooruit gaan ontwikkelen.

Dit heeft geleid tot hechte partnerships met diverse fabrikanten die hun producten niet alleen aan ons leveren maar die ons bij eindklanten aanbevelen en in samenwerking met Caesar hun producten door ontwikkelen en verbeteren.

Full Service

Caesar Integratie kan klanten helpen bij hun digitale transformatie. Daarbij levert Caesar Integratie een “full service, i.e. volledige ontzorging op integratiegebied:

  • hulp bij de analyse van het applicatielandschap en het ontwerp van de integratie architectuur
  • hulp bij de keuze van een integratieplatform
  • migratie van het ene naar het andere integratieplatform
  • development van de integratieoplossingen
  • de in beheername en het beheer zelf van de integratieoplossing

Ontzorging betekent ook dat het Caesar Integratie team niet alleen tijdens maar ook buiten kantooruren klaar staat. Caesar Integratie levert 24 x 7 beheer met geautomatiseerde proactieve monitoring.

Caesar Integratie heeft kennis van verschillende ESB platforms en is partner van een aantal leveranciers van integratieplatforms. Daarnaast ontwikkelt Caesar Integratie ook eigen tooling om onze klanten te helpen zoals de OpenSource Gateway Assimbly. Deze op OpenSource standaarden gebaseerde tool kan een onafhankelijke verbinding vormen voor data afkomstig van applicaties naar een middleware platform van welke leverancier dan ook.

Klanten

Caesar Integratie werkt al jaren samen met klanten om hun integratievraagstukken op de lossen. Dat zijn ondermeer de volgende klanten: