Applicatieontwikkeling

Applicatieontwikkeling doen we met behulp van DevOps. We gebruiken een geavanceerde ontwikkelstraat met standaard tools, ontwikkel- en testomgevingen en een bijpassende cloud-based infrastructuur. Afhankelijk van het soort applicatie worden de relevante componenten van die ontwikkelstraat ingezet. Voordeel is een standaard omgeving waarmee ieder teamlid zo aan de slag kan, omdat de ontwikkelomgeving bekend is en de rolverdeling binnen ontwikkelteams volkomen helder. De software-ontwikkelstraat is doorgaans binnen enkele uren beschikbaar voor het team.

We gebruiken Continious Delivery door alle fasen van de softwarestraat. Van elke codewijziging wordt standaard een build gemaakt waarmee de technische testen worden uitgevoerd. Vervolgens wordt deze build doorgezet naar de testomgeving, en uiteindelijk de acceptatie- en productieomgevingen.

ALM Consultancy

Onze ALM consultants zijn experts op het gebied van ALM en DevOps. Zij adviseren en helpen je bij de introductie van ALM en DevOps concepten binnen jouw organisatie. Hun activiteiten omvatten onder andere:

Microsoft technologie

Voor de ontwikkeling van de applicaties gebruiken we Microsoft technologie├źn zoals Visual Studio Family, SQL Server en Azure.

Partner

Wij zijn Microsoft Gold partner voor Application Development en Silver partner voor Application Lifecycle Management.

Microsoft Partnership