Skip to content

Onze experts

Bewezen kennis en ervaring

Verdiepen in moderne ontwikkeltools

Hier komt een introductie

Projectvoorbeeld

Flexibel online platform in Microsoft Azure

Eén van onze opdrachtgevers wilde graag een vernieuwd online platform ontwikkelen, bestaande uit een website en e-commerce omgeving. Episerver vormde de basis en daarop is verder gebouwd met de laatste .Net technologieën. Denk hierbij aan MVC 5, entity framework, bootstrap, REST API’s en Elasticsearch. Zo werd het platform schaalbaar en flexibel. Wij zorgden voor  verschillende koppelingen om data uit te wisselen, bijvoorbeeld naar SAP, e-mail campagne provider Clang, leadgeneratie platform Actimizer, OCI punchout systemen en de online betaalomgeving Ingenico. Tevens zijn er verschillende WebAPI’s gebouwd om data uit te wisselen met externe partijen.

Het gehele online platform wordt gehost in de Microsoft Azure Cloud waar gebruik wordt gemaakt van webapps, service bussen, Azure storage, Azure SQL en application insights voor de monitoring. Continuous integration is ingeregeld met VSTS en deployments worden gedaan via Octopus deploy.

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op.

Kom bij ons werken

En wil je ons team versterken? Laat dan van je horen, wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent of stagiairs.

Ambitie en gedrevenheid. Zomaar twee woorden die bij mij passen. Ik startte mijn carrière als timmerman maar maakte in 2007 de switch naar systeembeheerder en later software developer. Ik verdiep mij dagelijks in moderne ontwikkeltools en technieken zoals Azure, Selenium en Octopus Deploy.

Projectvoorbeeld

Nieuwe front-end applicatie geschreven in Angular

 

We creëerden een nieuwe front-end applicatie voor een product. Deze applicatie moest in Angular geschreven worden en kunnen koppelen via REST Services naar een backend. We maakten op aanvraag van de klant een POC met de techniek SignalR en Angular om realtime data weer te geven. Het product koppelt nu met externe bronnen via REST, SOAP en SQL queries. De Angular applicaties zijn vervangen voor een modulaire .Net Core applicatie. Het is een framework geworden dat geheel op .Net Core 2 is gebaseerd en de client werkt nu met AJAX calls om toch een single page ervaring te hebben. 

de meerwaarde van jouw data

Data is waardevolle input wanneer je wilt innoveren. Hoe waardevol is jouw data eigenlijk en hoe krijg je antwoorden uit grote hoeveelheden ongestructureerde data?

Ontdek Caesar Experts’ Ready to go Analytics en krijg snel inzicht krijgt in jouw data. 

MEER INFORMATIE

Het Caesar Experts team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Nadine van de Geer voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Nadine van de Geer

Nadine van de Geer

Business Development