Skip to content

Microsoft

Microsoft developers in 6 specialismen

Op alle fronten thuis in Microsoft Cloud

Wil je delen van je bedrijfsproces onderbrengen in de cloud met Azure? Beter inspringen op je klantdata met Dynamics 365? Of je team laten presteren met Office 365? Onze experts staan voor je klaar!

Ontsluit je potentie

De clouddiensten van Microsoft bieden grote kansen voor jouw organisatie. De cloud bespaart niet alleen kosten maar is snel en schaalbaar. Het is echter wel een kwestie van deze kansen leren te benutten. De overstap naar de cloud gaat gepaard met de nodige vragen en uitdagingen. Welke Azure-diensten hebben bijvoorbeeld waarde voor jouw bedrijf? En hoe garandeer je dat gevoelige bedrijfsdata beschermd blijft binnen de cloud? Onze Caesar Experts hebben de kennis en expertise aan boord om ook jouw cloudtransitie tot een succes te maken.

Adviseren op maat

Tevredenheid is onze missie. Daarom werken onze specialisten met cloudoplossingen die toegespitst zijn op jouw situatie. Of je nu net de overstap overweegt naar Azure, of graag advies wil over verbetering van je bestaande cloudarchitectuur. Caesar Experts heeft een gevarieerd team van cloudkenners. We adviseren en faciliteren, zowel voor front-end als back-end kwesties. Van aanbevelingen over IaaS-, PaaS-, en SaaS-diensten tot integratie van je cloud applicaties.

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op.

ben jij een Microsoft-expert?

Wil je ons bekroonde team versterken? Laat dan van je horen, wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent of stagiairs!

MEER INFORMATIE

Het Caesar Experts Microsoft team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Twan Habraken voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Microsoft Azure groeit, nu ook als eerst in Afrika

Microsoft kondigt als eerste grote cloud provider datacenters in Afrika aan. Dit lijkt op het eerste oog voor ons niet zo spannend maar dat is het zeker wel. Noord-Amerika, Europa
Lees meer

Microsoft introduceert Office 365 F1 tijdens Ignite

Microsoft heeft op Ignite in Orlando tal van aankondigingen voor de zakelijke markt gedaan. Microsoft voegt het pakket F1 toe aan zijn Office 365 aanbod. Microsoft richt zich hiermee op
Lees meer

Trends en ontwikkelingen van Microsoft Inspire

Met 3 collega’s vertrok ik naar Washington D.C. voor Microsoft Inspire 2017. Inspire, voorheen de Worldwide Partner Conference (WPC) genoemd, is bedoeld voor Microsoft partners van over de hele wereld.
Lees meer

Gerelateerde vacatures

Oracle APEX Developer bij Caesar Experts

Utrecht, Nederland

Lees meer