Integratie

Moeiteloze integratie voor ieder applicatie

Assimbly: slimme integratie

Ons integratieteam Syntergration lost integratievraagstukken van klein tot groot op. Voor connectiviteit heeft Syntergration de eigen tool Assimbly ontwikkeld. Deze is low-code, open source en technologie onafhankelijk. De tool is eenvoudig te integreren binnen het bestaande applicatielandschap.

Voor complexere integratievraagstukken werken we met integratieplatforms van Intersystems, Azure en NiFi. Elk van deze platforms heeft zo zijn eigen voordelen. Assimbly vormt een onafhankelijke verbinding voor data afkomstig van jouw applicaties naar een middlewareplatform van welke leverancier dan ook. Met als gevolg een soepel en toekomstbestendig integratietraject.

voortschrijdende innovatie

Ons team bouwde Assimbly volledig met opensourcesoftware. Dat betekent flexibiliteit en lagere kosten. Assimbly ondersteunt een grote verscheidenheid aan applicaties en kan ook precies afgestemd worden op jouw integratievraagstuk. Daarnaast is Assimbly gemakkelijk in het gebruik, zodat je in de toekomst niet afhankelijk bent van gespecialiseerde IT-expertise binnen of buiten je organisatie. 

onze werkwijze

Onze Assimbly-experts staan voor je klaar tijdens het hele integratietraject, van de eerste plannen tot support na oplevering. We zorgen voor een oplossing op maat, die aansluit bij jouw organisatie. Wil je meer weten over de voordelen van Assimbly, of ben je benieuwd naar de laatste updates? Op onze Engelstalige Assimbly-wiki geven we tekst en uitleg.

Ben je enthousiast en wil je graag weten wat Assimbly voor jouw organisatie kan betekenen?

MEER INFORMATIE

Het Caesar Experts Syntergration team helpt je bij het vinden van de juiste antwoorden voor jouw organisatie. Neem contact op met Cees Bukman voor meer informatie of maak direct een afspraak.
Cees Bukman

Cees Bukman

Business unitmanager Integratie
Caesar Experts op ICT & Logistiek

Ook dit jaar zijn de integratie specialisten van Caesar Experts aanwezig op ICT & Logistiek van 5 t/m 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De kennis en expertise van
Lees meer

Help, ik vertrek naar de cloud!

Ik vertrek. Verhalen om van te smullen. Dagdromers die roekeloos emigreren. Met de bingokaart in de hand vinken we alle tegenvallers af. De taal blijkt een probleem? Bingo. De bouwvergunning
Lees meer
Van modulaire software naar het modulaire bedrijf

Van modulaire software naar het modulaire bedrijf

Net als een huis dat bestaat uit individuele bakstenen, bestaan programma’s uit stukjes code. Code wordt meestal gebundeld in modules. Programmeurs zijn het dan ook gewend om modulair te werken.
Lees meer