CAESAR RACET MEE VOOR HET GOEDE DOEL TIJDENS RIB RALLY

Wat hebben Caesar, de Maas en een club van collega’s en klanten met elkaar gemeen? Juist, de jaarlijkse Rotterdam Rib Rally! De roots van Caesar liggen in Rotterdam dus als je als bedrijf wordt gevraagd mee te racen op het water voor het goede doel zeg je natuurlijk volmondig JA. Dit deden wij 7 september met mensen die dagelijks samenwerken om tot de mooiste successen te komen en die de passie voor water en snelheid delen.

MARJAN TIMMER 03 October 2017

GDPR & SECURITY, OMDAT HET (EINDELIJK) MOET

Binnenkort is het zover: De GDPR wordt effectief. Deze EU-brede regelgeving wordt in Nederland overgenomen als de AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking). Vanaf dat moment kan een bedrijf boetes opgelegd krijgen, wanneer het in strijd handelt met deze regelgeving.

SEBASTIAAN VAN DER MEER 19 September 2017

VIRUSUITBRAAK WANNACRYPT

Het zal u vast niet ontgaan zijn: Afgelopen week is er een virusuitbraak geweest van behoorlijke proporties. Ziekenhuizen, parkeergarages, het virus werd overal aangetroffen.

SEBASTIAAN VAN DER MEER 22 May 2017

Mijn bezoek aan de ESET Security days

Als SharePoint Beheerder ben ik medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de SharePoint installaties bij verschillende klanten, toen er een uitnodiging voorbij kwam voor de ESET Security days heb ik die dan ook direct aangenomen! De dag vond plaats in de Efteling.

MARTIJN HELDER 25 October 2016

Reacties