Uitpakparty Oracle ADWC deel 1: een kennismaking

<p>Wij zijn gevraagd om een pilot te gaan doen met een nieuw product, de Oracle Autonomous Datawarehouse Cloud. Het leek mij leuk om hier kennis van op te doen, dus ik mocht het product &ldquo;uitpakken&rdquo;. Lees hier verder.</p>

PETER RIBBERS 27 November 2018

Oracle APEX World 2018

Lees hier onze impressie van Oracle APEX World 2018.

PETER RIBBERS 26 March 2018

BUSINESS RULES MANAGEMENT, ÉÉN CENTRALE WAARHEID, ONAFHANKELIJK VAN IT!

Innovatie is een belangrijk aspect voor het verbeteren van je product of dienstverlening. Maar wat doe jij als je jouw eigen aanpassingen niet snel zelf kunt doorvoeren, de IT te complex is en er zo vertragingen ontstaan? Gelukkig is er Business Rules Management: De aanpak waarmee je een centrale waarheid krijgt, onafhankelijk van de IT.

NIELS DE KONING 21 November 2017

INTERNET OF THINGS - PRACTICE WHAT YOU PREACH

Praten over IoT is een, maar het ook echt doen en de kennis in huis hebben is twee. Het kan zomaar eens starten met een pilot op kantoor: iemand die het klimaatsysteem eigenlijk net niet goed genoeg vindt werken en hier een IoT-oplossing voor zoekt. Door hardware en software aan elkaar te koppelen en het plaatsen van sensoren zijn we in staat bijvoorbeeld de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk inzichtelijk te maken in een dashboard.

JEFFREY KLINK LOGEMAN 06 November 2017

Reacties