Skip to content

Werken bij Caesar Experts: Iloon Wolff

In Werken bij Caesar Experts vragen we diverse mensen uit ons team naar hun werk. Vandaag is Iloon Wolf aan de beurt! Iloon is in 2018 ingehuurd via Caesar Experts voor haar eerste project bij Hogeschool Utrecht en wordt sindsdien regelmatig door hen ingehuurd.

De Hogeschool Utrecht leidt aankomende en ervaren professionals op die gewild zijn op de arbeidsmarkt en onlosmakelijk zijn verbonden met de regio Utrecht. Iloon had al veel ervaring opgedaan als docent bij Oracle University en is een aantal malen gast docent geweest voor een VWO vijfde klas. Daarnaast geeft ze met zeer veel plezier lezingen over diverse onderwerpen binnen de ICT.

“De aanvraag van Caesar Experts betrof het lesgeven in Oracle low code development platform en het beantwoorden van vragen over een praktijkopdracht in Application Express. De studenten leren om in teamverband te werken aan een complexe thema opdracht. Tijdens de themaopdracht wordt de Agile manier van werken aangehouden zoals beschreven in het Scrum Framework.”

Iloon nam uiteraard haar praktijkkennis mee en zag al snel dat het de studenten erg aansprak om iemand uit de praktijk te spreken. “Iemand uit het veld  is een onmisbare combinatie bij nieuw talent. Ik vond het zo leuk om jong talent les te geven, dat ik besloot om nog meer praktijkvakken te gaan geven.”

Inhoudelijk is het een voorwaarde dat je vakmanschap uit de praktijk meebrengt. Werkervaring in het vak of beroepsdomein waarin je onderwijs gaat verzorgen is een logische vereiste bij de Hogeschool Utrecht. Juist deze ervaring helpt om actuele voorbeelden uit de praktijk in te brengen en hierover te discussiëren of brainstormen met de studenten.

“Door de fijne samenwerking en overleggen die ik gehad heb met Caesar Experts word ik nu regelmatig ingehuurd door de Hogeschool Utrecht en die buitenkans heb ik door Caesar Experts gekregen. Ik vind Caesar een enorm fijn bedrijf om mee samen te werken, door het vakmanschap van Caesar weten ze de juiste ICT professionals op de juiste plek te plaatsen.”

Ben jij enthousiast geworden door het verhaal van Iloon en wil je ook een leuke uitdagende opdracht? Onze vacatures vind je hier.

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Delen

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Recente berichten