Caesar Experts

Caesar Experts ondersteunt in alle fases van het IT-proces door middel van consultancy, projecten, detachering en beheer. 

Wat bieden we?

Onze kennis is onze kracht. Wij weten wat er speelt
en wat er van ons wordt verwacht. Ontmoet onze gecertificeerde specialisten
in Microsoft-technologie en maak kennis met onze expertise in cloud,
BI, development, integratie, Internet of Things en innovatie.

Wie zijn we?

Respectvol, bevlogen, coöperatief, enthousiast, betrouwbaar: het zit bij al onze werknemers in het bloed. Of je nu kiest voor consultancy of detachering, met onze kennis zit je goed.

Wat doen we?

Wij helpen organisaties al meer dan 25 jaar hun businessdoelen te realiseren. Voor jou ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren wij vernieuwende IT-oplossingen.

Hoe we werken?

Tevredenheid gaat bij ons boven alles. Om succes te verzekeren, hebben we een eigen aanpak ontwikkeld die we regelmatig aanpassen aan de nieuwste technologieën.

Expertise

Onze experts bouwen samen met jou aan toekomstgerichte en geïntegreerde IT-oplossingen op basis van de laatste technologieën, waaronder Microsoft, Oracle en Progress.

Oracle-expertise voor ieder type organisatie

Microsoft-developers in zes specialismen

Probleemloos traditionele Progress OpenEdge moderniseren

Naadloze systeemintegratie in complexe ketens

Samen sterk in innovatie

Zoek jij naar een klantgerichte en ervaren IT-organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren tevredenheid en technologische kennis die aansluit op de markt. Wij streven naar hechte klantrelaties zodat wij proactief kansen kunnen signaleren en je optimaal kunnen helpen bij het realiseren van jouw doelstellingen.

Neem als voorbeeld verzekeringsmaatschappij a.s.r. Onze technologiehelden namen de Nederlandse verzekeraar in een paar weken tijd mee in de wereld van het Internet of Things. In een razend tempo werd met veel enthousiasme gewerkt aan een prototype van een nieuwe tool die reageert op omgevingsdata.

Dat is de kracht van Caesar Experts. Nieuwsgierig? Neem dan contact op. We helpen je graag innoveren.

Van modulaire software naar het modulaire bedrijf

Van modulaire software naar het modulaire bedrijf

Net als een huis dat bestaat uit individuele bakstenen, bestaan programma’s uit stukjes code. Code wordt meestal gebundeld in modules. Programmeurs zijn het dan ook gewend om modulair te werken.
Lees meer

Flinke stappen voorwaarts met Assimbly 1.5.0

Syntergration bracht een half jaar geleden Assimbly Gateway 1.0 uit. Een generic application die andere applicaties met elkaar verbindt en data deelt. Sindsdien is er veel gebeurd. We zetten de
Lees meer

Uitbreiding Oracle activiteit

Caesar Experts als onderdeel van de Caesar Groep breidt haar positie binnen de Oracle dienstverlening uit door de overname van de Oracle activiteit van Angarde. Utrecht, 7 mei 2019 –
Lees meer

Zij gingen je voor

De samenwerking met een externe partner, in dit geval Caesar Experts, helpt ons technologie concreet en toepasbaar te maken.

Martijn Krull
a.s.r., MT lid

Klanten